زیبایی چهره از‌جمله مسائلی است که شاید همیشه برای همه تا حدود زیادی با اهمیت بوده است و در طول زمان همه انسان‌ها به هر نوعی سعی در زیبا جلو دادن خود داشته‌اند. مقوله زیبایی معمولا از نسلی به نسل دیگر و حتی از جامعه‌ای به جامعه دیگر کاملا متفاوت است، مثلا در سال‌های نه‌چندان دور در کشور ما، چهره‌هایی با اجزای گرد و توپر به‌عنوان ملاک زیبایی در میان افراد شناخته می‌شد اما به‌مرور زمان معیارهای زیبایی در جامعه تغییر کرد و هم‌اکنون چهره‌هایی با زوایا و برجستگی‌های متناسب به‌عنوان نماد زیبایی به‌شمار می‌رود.

 ازجمله عوامل تاثیرگذار بر زیبایی چهره در افراد، فرم فک و زوایای صورت آنها است. این فرم فک در افراد مختلف باتوجه‌ به نوع ژنتیک فرد و نژاد آن‌ها متفاوت بوده و متناسب با برخی عوامل اکتسابی مانند چاقی و افزایش سن دستخوش تغییر می‌شود. مثلا با افزایش سن و شروع فرآیند پیری، تجمع چربی‌های زیرجلدی و افتادگی پوست از یک‌سو و کاهش تراکم استخوان از سوی دیگر، سبب می‌شود تناسب اجزای صورت به‌هم خورده و تغییر می‌کند. راه حل آسان و در عین حال بسیار موثر برای دست‌یابی به زیبایی و برطرف نمودن این نواقص، انجام زاویه سازی صورت است.

زاویه سازی صورت چیست؟

همان‌طور که از نام آن مشخص است، زاویه سازی صورت یک نوع جراحی و فرایند برای شکل دهی و ایجاد زاویه در برخی نقاط صورت است. انجام عمل زاویه سازی صورت به شکل های گوناگون امکان پذیر است روش های که می تواند تا چندین سال باعث تضمین فرم دهی به صورت و ایجاد زیبایی در چهره گردد. از این نوع جراحی زیبایی صورت به منظور لاغر کردن صورت، کوچک کردن فک یا بزرگتر و برجسته شدن چانه و گونه استفاده می شود. زاویه دار کردن صورت و فک از جمله فعالیت هایی محسوب میشود که با هدف بهتر شدن و افزایش میزان زیبایی چهره در فرد انجام می شود. در سال های اخیر و با تغییر در نوع زیبایی چهره، بیشتر افراد که به خصوص در سنین جوانی به سر می برند تمایل دارند، زاویه فک و چانه خود را تغییر حالت و شکل بدهند و احساس می کنند که فک V شکل با صورت آنها مطابقت بیشتری داشته و باعث زیبایی و جذابیت آنها می شود به همین علت به عمل زاویه سازی صورت گرایش زیادی پیدا کرده اند. مسلمأ نوع فک برای هر نوع ظاهر و صورتی مناسب نیست. مثلا زاویه سازی صورت و فک در صورت های گرد یا پف دار نتیجه خوبی نخواهد داشت و تغییری در راستای زیبایی بیشتر احساس نمی کنند.

نکات مهم برای انجام زاویه سازی صورت

زاویه سازی را می‌توان یک فاکتور مهم و موثر در جوان‌سازی پوست و درنتیجه آن، زیبایی چهره دانست. مهم‌ترین و اصلی‌ترین قسمت‌های صورت که با انجام عمل زاویه سازی باعث ایجاد تناسب و زیبایی در فرم صورت می‌شوند، مناطق گونه و فک هستند. انجام زاویه سازی در این نواحی باعث به‌وجود آمدن تناسب و تقارن بیشتر در حالت کلی چهره می‌شود، و در نتیجه باعث تغییراتی بسیار چشم‌گیر در صورت و جوان‌سازی می‌شود. عدم تقارن و دفرمه بودن فک یکی از اصلی‌ترین دلایل نارضایتی افراد از صورت خود بوده که علاوه بر اینکه باعث ایجاد ترکیبی ناموزون در چهره می‌شود، از دیده شدن سایر اجزای صورت نیز جلوگیری کرده و باعث کاهش اعتماد به‌نفس در فرد می‌گردد و انجام زاویه سازی صورت می‌تواند با رفع این نواقص، چهره‌ای مناسب و دارای هماهنگی ساخته و باعث بهبود اعتماد به‌نفس فرد خواهد شد.

یکی از دلایل محبوبیت عمل زاویه سازی صورت در میان افراد، انجام این فرایند در کمترین زمان و به ساده‌ترین و راحت‌ترین شکل ممکن است. در زاویه سازی صورت هیچ‌گونه خبری از جراحی‌های طولانی و پر از درد و خونریزی نیست و این عمل با استفاده از جدیدترین روش‌های زیبایی در مدت زمانی اندک قابل انجام است.

روش‌های انجام زاویه سازی صورت

بطور‌کلی زاویه سازی صورت با استفاده از روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد که انتخاب این روش‌ها برای افراد با صورت‌های دارای مشخصات گوناگون متفاوت است. بر همین اساس هزینه انجام زاویه‌ سازی صورت با توجه به نوع روشی که انجام می‌شود و یا ترکیب آن‌ها کاملا متفاوت است. در ادامه به برخی از مهم‌ترین و شایع‌ترین روش‌های انجام زاویه سازی صورت اشاره خواهیم کرد.

زاویه سازی صورت با استفاده از فیلر

زاویه سازی صورت با استفاده فیلر‌ یکی از رایج‌ترین روش‌های برای زاویه دادن به صورت محسوب می‌شود. تزریق فیلر در نواحی گونه و فک صورت می‌پذیرد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن و تنها در عرض چند دقیقه انجام می‌گردد. مقدار فیلر مورد نظر با تشخیص و نظر پزشک تعیین می‌شود. نحوه تزریق آن نیز بسیار مهم بوده و می‌بایست با دقت زیاد انجام شوند. چراکه در صورت بروز هر نوع اشتباه در تزریق و تشخیص ناحیه مناسب، نه تنها فرایند زاویه سازی و زیبایی به‌درستی انجام نمی‌شود، بلکه باعث ایجاد ظاهری نامتقارن و نازیبا خواهد شد. زاویه سازی با استفاده از فیلر روشی است که نیاز به جراحی باز نداشته و باعث اصلاح و تناسب صورت در کمترین زمان می‌گردد. این روش بسیار مقرون به صرفه نیز هست.

تزریق فیلر در بخش‌های پایینی صورت و گردن باعث ایجاد خط فک زیبا می‌گردد. تزریق فیلر تنها ظرف چند دقیقه انجام شده و معمولاً با استفاده از کرم‌های بی‌حسی موضعی صورت می‌گیرد. در‌صورتی‌که تزریق‌ها به‌طور دقیق در نواحی مورد نظر انجام شوند بهترین نتایج را خواهند داشت. پس از اتمام این عمل، بیمار می‌تواند بلافاصله فعالیت‌های خود را از سر بگیرد.

این روش مناسب افرادی است که دارای چانه‌های کوچکی هستند و یا فرم و حالت فک آن‌ها به‌نحوی است که باعث عدم تناسب میان اجزای صورت آنها شده است. در‌صورتی که زاویه سازی صورت با تزریق فیلر انجام بگیرد، نه‌تنها باعث ایجاد هماهنگی و تناسب اجزای صورت می‌شود بلکه باعث به وجود آمدن جذابیتی طبیعی در چهره فرد خواهد شد. ماندگاری زاویه سازی صورت با استفاده از این روش حدود ۶ ماه است.

فیلر چیست؟

درواقع فیلرها، به نوعی پرکننده پوست گفته می‌شود که شناخته ‌شده‌ترین و بهترین نوع آن از اسید هیالورونیک ساخته شده که با تزریق آن، تمامی چروک‌ها برطرف و صاف می‌شوند و باعث حجیم شدن برخی از بافت‌های نرم می‌شوند. از فیلر می‌توان در بخش‌های مختلف صورت استفاده کرد، نواحی اطراف چشم، گونه، فک و چانه و لب از جمله این بخش‌ها به‌شمار می‌رود. از فیلر برای بازگرداندن حجم از دست رفته صورت، فرم دادن به صورت، رفع چین و چروک و خطوط استفاده می‌شود.

زاویه سازی صورت با استفاده از ژل

نکته‌ای که در ابتدای این مطلب باید به‌آن اشاره کنیم این‌‌است‌که، درواقع ژل‌ها نیز نوعی فیلر محسوب می‌شوند، این درحالی است که هر نوع فیلر پوستی، به عنوان ژل شناخته نمی‌شوند.

ژل یک نوع ماده خارجی است که به‌عنوان یک روش غیرجراحی یا غیرتهاجمی شناخته می‌شود. از این روش برای زاویه سازی فک و صورت استفاده می‌شود. با تزریق این ژل، پوست حالت ارتجاعی پیدا کرده و باعث می‌شود از حجم بیشتری برخوردار گردد. همان‌طور که گفته شد این ژل ها یک ماده خارجی هستند و همین امر باعث بروز واکنش‌های آلرژیک پس از تزریق می‌شود. البته درصورتی که از ژل‌های استاندارد و مورد تایید وزارت بهداشت استفاده گردد این عوارض بسیار کمتر خواهد شد. برای تزریق ژل پوستی، مهارت پزشک نیز در میزان نتیجه مثبت و رضایت فرد نیز بسیار مهم است به‌همین دلیل بهتر است برای انجام این‌کار به متخصصین امر مراجعه گردد.

برای زاویه سازی صورت با استفاده از ژل، می‌بایست آناتومی صورت فرد، توسط پزشک متخصص مورد بررسی قرار گیرد و سپس مقدار مشخص و تعیین شده‌ای از ژل به ناحیه ای که از قبل مشخص شده، تزریق شود. این عمل تنها چند دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد و کاملا روشی بدون خطر و کم عارضه به‌شمار می‌رود.

صورت‌های مناسب زاویه سازی با ژل

افرادی که تصمیم به زاویه سازی صورت با استفاده از تزریق ژل را دارند، می‌بایست برخی شرایط را برای انجام این کار داشته باشند که شامل موارد زیر است:

– افراد دارای چانه نوک تیز و فک پهن

– افراد دارای چانه‌‌ای بیش از اندازه پهن

– افراد دارای فک مربعی شکل

– آقایانی که علاقمند به فک مردانه هستند

– افراد دارای چانه‌های عقب رفته

– افراد علاقمند به صورت‌های لاغر

زاویه سازی صورت با استفاده از بوتاکس

یکی دیگر از روش‌های بسیار رایج در میان افراد برای انجام زاویه سازی صورت، بوتاکس است. تزریق بوتاکس به عضلات صورت باعث می‌شود تا عضلات مورد نظر وارد فاز آرامش شده که این خود عامل موثری در زاویه سازی صورت است.

به‌عنوان نمونه، چانه بعضی از افراد کمی عقب‌تر از لب آنها قرار گرفته و یا به‌دلیل بالا رفتن سن، حجم چانه کمتر شده است. در این مواقع، با تزریق بوتاکس، چانه حجم‌دار شده و زیبایی آن دوباره باز می‌گردد. همچنین با تزریق بوتاکس در زاویه فک صورت، این ناحیه برجسته شده که باعث مثلثی شدن فک و زاویه‌دار شدن صورت خواهد شد.

از دیگر کابردهای تزریق بوتاکس، ترمیم عضله ماستر است. این عضله که کاربرد زیادی در جویدن دارد، در اثر حجیم شدن، ممکن است ظاهر نامطلوبی در قسمت فک ایجاد کند. برای کاهش حجم عضله ماستر به‌خصوص در افراد جوان، می‌توان با استفاده از تزریق بوتاکس به زیبایی و لیفت پوست کمک کرد اما ممکن است تزریق بوتاکس در این ناحیه از صورت افراد میانسال، باعث ریلکس شدن بیش از حد عضلات و تشدید افتادگی پوست در فک گردد. در نتیجه می‌توان گفت که تزریق بوتاکس مناسب تمام افراد نیست و برای تزریق در تمام انواع صورت توصیه نمی‌شود.

نکات مهم تزریق بوتاکس

لازم به ذکر است انجام زاویه سازی صورت با استفاده از تزریق بوتاکس، روشی مناسب و تاثیرگذار برای افرادی است که فک آن‌ها به صورت مربع شکل بوده و یا اینکه قسمت پایین صورت آن‌ها، پهن است. تزریق بوتاکس در افراد، علاوه‌‌بر اینکه باعث رها سازی و به‌وجود آمدن فرم مثلثی در قسمت پایین صورت مانند فک و درنتیجه زاویه سازی صورت می‌شود، عاملی تاثیرگذار در زیبایی و جوان سازی پوست نیز خواهد بود.

زاویه سازی صورت با استفاده از تزریق چربی

تزریق چربی نیز یکی دیگر از شیوه‌های موثر برای زاویه سازی صورت است. درواقع این روش یکی از مطمئن‌ترین، موثرترین، سالم‌ترین و بدون ریسک‌ترین روش برای زاویه دادن به صورت محسوب می‌شود. تزریق چربی می‌تواند تغییر چشم‌گیری در زاویه سازی و ایجاد خط فک دارد و باعث به‌وجود آمدن تناسب در فک با سایر اجزای صورت می‌شود.

در این روش مقدار کمی از بافت چربی بدن را برداشته و به برخی از نواحی صورت که با گذشت زمان چربی خود را از دست داده است، تزریق می‌شود. این نوع تزریق به‌صورت سرپایی و بدون بی‌هوشی و با استفاده از آرام بخش داخل رگ صورت می‌گیرد. پس از انجام تزریق ممکن است تا چند هفته، نواحی موردنظر تورم داشته باشند اما پس از گذشت این مدت، هم تورم حاصل از تزریق برطرف می‌شود و هم نتیجه نهایی کار مشخص می‌گردد. علاوه بر زاویه سازی فک، از تزریق چربی برای پروتز چانه و بزرگ و برجسته شدن آن نیز استفاده می‌شود. امروزه تزریق چربی به‌عنوان یکی از طبیعی‌ترین راه‌های انجام زیبایی در نواحی مورد‌نظر صورت شناخته شده است. تزریق چربی در نقاطی از چهره مانند خطوط فک، چانه، میانه صورت، اطراف پلک‌ها و تمام نواحی دارای چین و چروک، کاربرد دارد.

زاویه سازی صورت با استفاده از لیفت با نخ

از درمان‌های زیبایی و روش های زاویه سازی صورت لیفت با نخ است که به‌وسیله این روش، پوست صورت به آرامی و توسط نخ‌هایی ظربف کشیده می‌شود و به‌این ترتیب پوست صاف‌تر و جوان‌تر می‌شود و در برخی از نواحی با ایجاد زوایا و خطوط، به صورت، فرم و زاویه داده می شود. تاثیر این روش برای لیفت صورت بسیار زیاد و بدون عوارض جانبی است. همچنین دوران بهبود عمل لیفت با نخ بسیار کوتاه بوده و انجام این عمل، به هیچ عنوان زندگی فرد را مختل نخواهد کرد.

زاویه سازی صورت با استفاده از نخ یکی از متداول‌ترین روش‌های فرم‌دهی به صورت است که دارای طرفداران زیادی نیز هست. در این روش، پزشک با استفاده از نخ‌های قابل جذب پولیدیوکسانون، اقدام به کشیدن و بالابردن پوست و همچنین ایجاد زوایا برای برخی از نقاط صورت می‌کند. برای انجام این کار ابتدا نقاط ورود و خروج نخ را بر روی صورت تعیین می‌کنند سپس با استفاده از سوزن‌های ریز، نخ لیفت را برای ایجاد زاویه، از نقاط مشخص‌شده وارد پوست کرده و پس از خارج کردن آن‌ها، نخ را گره زده و در زیر پوست پنهان می‌کنند. این عمل علاوه‌بر زاویه سازی، باعث بهبود کلاژن‌سازی و درنتیجه آن، بهبود خاصیت کشسانی و استحکام پوست می‌شود. حدود ۶ تا ۸ ماه پس از انجام زاویه سازی صورت با استفاده از لیفت با نخ، تمامی نخ ها جذب بدن شده و در اطراف آن ها کلاژن تشکیل می شود. نتیجه این کار می تواند تا حدود ۲ سال پایداری داشته باشد.

مزایای زاویه سازی با استفاده از لیفت با نخ

۱- این روش زاویه سازی صورت، کاملا بی‌خطر بوده و نتیجه حاصل از آن بلافاصله پس از اتمام عمل قابل مشاهده است.

۲- یکی از روش‌های  مقرون ‌به‌صرفه برای زاویه سازی و جوان‌سازی پوست شناخته می‌شود.

۳- نخ‌هایی که برای این روش استفاده می‌شوند، قابل جذب توسط بافت بدن است و حساسیت ایجاد نمی‌کند.

۴- نخ های لیفت پس از استفاده، به‌هیچ عنوان قابل مشاهده و لمس نیستند.

۵- پس از انجام زاویه سازی به‌وسیله نخ، نیازی به بستری فرد وجود  ندارد.

  زاویه سازی صورت با استفاده از هایفوتراپی

هایفوتراپی با سفت کردن و لیفت پوست باعث زاویه سازی صورت می‌شود. برای مشاهده تاثیر و نتیجه بیشتر، بهتر است حدود دو ماه پس از انجام لیفت با نخ، هایفوتراپی را انجام بدهید. انجام هایفوتراپی به‌تنهایی، حدود ۲۵ درصد در زاویه سازی صورت موثر است.

معمولا در سنین پایین‌تر بخش‌های فوقانی صورت برجسته‌تر و نواحی پایین صورت، خالی‌تر هستند و حالت کلی صورت، همانند یک مثلث رو به بالا را دارد. به‌این‌صورت که، گونه‌ها، شقیقه و دور چشم پرتر و قسمت‌های فک تا حدودی خالی‌تر است. اما با بالا رفتن سن، این فرایند معکوس شده و استخوان صورت و گونه‌ها تحلیل می‌روند و چربی‌های زیر پوست از بین رفته و در اثر جاذبه به سمت پایین صورت جا‌به‌جا و در نواحی فک و غبغب جمع می‌شوند. استخوان فک نیز به‌خاطر افتادگی پوست، حالت خود را از دست داده و باعث می‌شود پوست در قسمت چانه و گردن شل شود. با استفاده از تکنیک هایفوتراپی و با سفت کردن مجدد پوست و بالا کشیدن آن، زاویه فک دوباره اصلاح شده و دوباره مثلث وارونه بالای صورت ایجاد می‌گردد.

هایفوتراپی را می‌توان تاثیرگذارترین و سریع‌ترین شیوه اصلاح شکل صورت دانست. انجام عمل هایفو در یک‌جلسه صورت می‌گیرد و در حدود ۱۸ ماه تا دو سال نیز دوام خواهد داشت. علاوه بر زاویه سازی صورت، این روش باعث لیفت و رفع افتادگی پوست نیز می‌شود و همچنین باعث از سرگیری کلاژن‌سازی در لایه‌های عمیق پوست خواهد شد. نکته قابل توجه اینکه، این روش به‌تنهایی برای زاویه سازی صورت کافی نیست و بهتر است از دیگر روش‌های مکمل مانند میکرونیدلینگ، تزریق فیلر، لیفت با نخ و بوتاکس نیز استفاده کنید.

زاویه سازی صورت با استفاده از جراحی

در این روش زاویه سازی صورت، اصلاح حالت فک یا کاهش اندازه آن با انجام عمل جراحی باز و تحت بی‌هوشی عمومی صورت می‌گیرد. این عمل به‌منظور زاویه‌دهی به‌صورت و به‌خصوص به فک انجام شده و معمولا با کاهش اندازه فک تحتانی همراه است. برای انجام این کار در ابتدا، برشی بر روی نواحی خاصی از صورت ایجاد می‌شود. پس‌ از آن، نواحی برجسته استخوان علامت‌گذاری شده و سپس با استفاده از مته و یا اره مخصوص جراحی، استخوان برش داده می شود و به‌این‌صورت، زوایای استخوان اصلاح خواهد شد. در افرادی که دارای عضله ماستر بیش‌ از اندازه حجیم هستند، اغلب در هنگام کاهش حجم فک در جراحی زاویه سازی صورت، اندازه حجم این عضله نیز توسط جراح کم می‌گردد. و درنهایت محل برش ایجادشده بر روی صورت توسط نخ‌های بخیه دوخته می‌شوند.

مزایای زاویه سازی صورت با استفاده از جراحی

جراحی فک و زاویه سازی صورت، تنها در شرایطی می‌تواند موثر واقع شود که توسط تیم جراحی دارای مهارت و بسیار خبره صورت بگیرد. در‌این‌صورت می‌تواند به شکل قابل توجهی باعث بهبود ظاهر فرد و افزایش اعتماد بنفس گردد. این نوع جراحی با به‌وجود آوردن تناسب در فک، موجب توزان بهتر میان سایر اجزاء صورت می‌گردد. در‌صورتی‌که این نوع عمل زاویه سازی صورت به‌همراه روش‌های لیفت صورت یا سایر عمل‌های زیبایی انجام شود، ظاهری زیبا و نتیجه ای عالی را برای فرد به‌همراه خواهد داشت.

عوارض زاویه سازی صورت با استفاده از جراحی

۱- انجام این عمل با درد بسیار زیادی همراه است.

۲- مصرف داروهای فراوان و گوناگون پیش و پس از عمل جراحی می‌تواند باعث بروز مشکلات فراوان  گردد.

۳- در‌صورتی‌که عمل جراحی فرد موفقیت‌آمیز نباشد، ممکن است برای همیشه کارکرد چهره خود را از دست بدهد.

۴- انجام این نوع عمل جراحی ممکن است جان فرد را نیز به خطر بیاندازد.

۵- تضمینی برای کسب نتایج دلخواه و مورد نظر وجود ندارد.

۶- ممکن است چهره، حالتی غیر طبیعی و مصنوعی پیدا کند.

۷- انجام این عمل جراحی، مستلزم صرف هزینه زیادی است و در‌صورت نرسیدن به نتایج دلخواه، این حس پشیمانی همیشه همراه فرد خواهد بود.

عوارض و خطرات کلی زاویه سازی صورت

بهتر است بدانند که هر نوع عمل جراحی چه به صورت غیر تهاجمی و چه به صورت جراحی های باز، دارای عوارض و خطرات خاص خود هستند. با این وجود، در‌صورتی‌که یک فرد قبل از اقدام برای انجام یک عمل زیبایی، به نحو صحیح معاینه شده و پس از عمل نیز تحت مراقبت های لازم قرار بگیرد، این خطرات می‌تواند تا حدود زیادی رفع و یا کاهش پیدا کنند. فرایند زاویه سازی صورت نیز از این امر مستثنی نبوده و عوارض و خطراتی متفاوت و بسته به ماهیت روش انجام آن خواهند داشت. به طور کلی برخی از خطرات عبارتند از:

– احتمال ایجاد کبودی و ورم

– لخته شدن خون

– ایجاد عفونت

– کندی روند بهبودی

– وجود درد

– احتمال باقی ماندن جای زخم

– وارد آمدن آسیب به عصب‌ها، رگ‌های خونی، عضلات و استخوان‌های اطراف

– تغییر در شکل ظاهری پوست

– ایجاد خطوط نامنظم بر روی پوست یا استخوان

– مشکلات مربوط به پروتز گونه و چانه

– ایجاد عدم تقارن در صورت و فک

– عوارض مربوط به بیهوشی

– احتمال لازم بودن عمل جراحی مجدد

– استفاده از مواد غیراستاندارد در عمل های تزریقی

هزینه‌های زاویه سازی صورت

هزینه‌های لازم برای انجام زاویه سازی صورت با توجه‌ به سطح مهارت پزشک، منطقه سکونت، نوع درمان، نیاز بیمار و مواد مورد استفاده، می‌تواند متفاوت باشد و به‌همین دلیل بهتر است از قبل با انجام مشاوره‌های لازم، علاوه‌بر آشنایی با روش زاویه سازی مورد نیاز برای صورت خود، از هزینه‌های آن نیز اطلاع کامل کسب کنید.

اما به‌صورت حدودی می توان گفت که فرایند تزریق ژل در حدود ۸۰۰ الی ۱٫۵ میلیون تومان و عمل تزریق چربی در حدود یک تا دو میلیون تومان هزینه خواهد داشت. همچنین مواردی چون اصلاح چانه، و برجسته سازی گونه نیز می‌تواند بین یک تا ۴ میلیون برای فرد هزینه به همراه داشته باشد.

سخن پایانی

تمامی روش‌ها و تکنیک‌هایی که برای زاویه سازی صورت برشمردیم، برای تمام سنین از جوانی به بالا امکان انجام بدون عارضه را خواهند داشت و هیچ‌گونه محدودیتی از نظر سنی و یا دیگر شرایط عمومی بدن برای افراد وجود ندارد. البته این در‌صورتی است که وضعیت سلامتی فرد کاملا مناسب باشد. با این وجود به شما توصیه می‌کنیم برای انجام این نوع عمل‌های زیبایی به کلینیک‌های معتبر و متخصصین این امر مراجعه کنید و به‌هیچ وجه ریسک مراجعه به مکان‌هایی را که با تبلیغات کذب و ارائه قیمت‌هایی پایین، سعی در جلب توجه مخاطب را دارند، نپذیرید.